Bilts Belang en Beter De Bilt gaan samen op weg naar de verkiezingen

De besturen van Bilts Belang en Beter De Bilt met van links naar rechts: Martijn Matse, William Blijham, Erik den Hertog, Pim van de Veerdonk, Annelies Brielsman en Paulus Schuckink Kool.

Lokale politieke partijen Beter De Bilt (grootste) en Bilts Belang (oudste) slaan de handen ineen voor een gezamenlijke lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Weg met de versplintering in de Biltse politiek! Centraal thema is ‘van meedenken naar meedoen’. In de nabije toekomst is het echt nodig dat bewoners niet alleen mogen meedenken, wij zien graag dat ze meedoen. Dat is ons motto.

Beter de Bilt en Bilts Belang staan voor eensgezindheid, daadkracht, transparantie, verbinding en betrouwbaarheid, wars van deelbelangen en politiek geneuzel. Altijd gekenmerkt door een constructieve opstelling. Dankzij de samenwerking zijn wij nog breder en dieper verankerd in de Biltse gemeenschap met opgeteld tientallen jaren politieke en bestuurlijke ervaring. Met een nog grotere achterban in de Biltse kernen.

Vanaf medio oktober zijn we zichtbaar voor onze bewoners  op straat als ‘Lokaal De Bilt’.

De leden van beide partijen ontmoeten elkaar binnenkort om kennis te maken en een startsein te geven voor de campagne. De besturen hebben in een eerder stadium kennis gemaakt en zijn vol vertrouwen over deze samenwerking.

Alle bewoners nodigen wij van harte uit om mee te denken, liever nog om mee te doen.

Als lid, vrijwilliger of toekomstig raadslid. Doe mee! info@lokaaldebilt.nl.

zolang tot de verkiezingen

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden